Posjeti HAVK Mladost web-shop

Triler peteraca otišao na stranu Juga

event 08.05.2016.

Nakon neizvjesnog izvođenja peteraca, mlađi juniori Mladosti zaustavljeni su u polufinalu Regionalnog F8 turnira. U nedjelju u 11:50 igrati će proiv Radničkog za 3. mjesto. Polufinalni susret proiv Juga bio je susret pun preokreta u kojem su momčadi postizale golove u serijama. Na kraju regularnog dijela bilo je 10:10, ali nažalost jedan promašeni peterac u […]

Nakon neizvjesnog izvođenja peteraca, mlađi juniori Mladosti zaustavljeni su u polufinalu Regionalnog F8 turnira. U nedjelju u 11:50 igrati će proiv Radničkog za 3. mjesto.

Polufinalni susret proiv Juga bio je susret pun preokreta u kojem su momčadi postizale golove u serijama. Na kraju regularnog dijela bilo je 10:10, ali nažalost jedan promašeni peterac u raspucavanju koštao je Žapce finala. Jugaši su zabili svih 5 peteraca i na kraju je završilo 15:14.
Svakako treba pohvaliti naše mladiće za borbenu igru i trud jer se nisu predavali niti kad su Jugaši ušli u posljednju četvrtinu sa čak 3 pogotka prednosti. U regularnom dijelu treba izdvojiti čak 4 pogotka Smolčića i Mardešića. Trener Vincek i njegovi mladići nisu uspjeli pronaći rješenje za Jugaša Farčića koji je postigao 7 golova te je realizirao zadnji peterac za pobjedu.
U nedjelju je dan borbi za medalju te će Mladostaši igrati protiv Radmičkog (11:50) za broncu. Mladići iz Kragujevca su u polufinalu izgubili od Partizana 11:6