Trio Žabaca pozvan za Rumunjsku

event 17.01.2019.

Izbornik Tucak pozvao je Marcelića, Miloša i Buljubašića u sastav reprezentacije Hrvatske za utakmicu protiv Rumunjske koja je na rasporedu 29.1.2019. u rumunjskom Izvoraniju naselju sjeverno od Bukurešta. Okupljanje reprezentacije je predviđeno za 27.1., a put Rumunjske se kreće dan kasnije. Susret s Rumunjima igra se u sklopu 4. kola kvalifikacija za Svjetsku ligu / […]

Izbornik Tucak pozvao je Marcelića, Miloša i Buljubašića u sastav reprezentacije Hrvatske za utakmicu protiv Rumunjske koja je na rasporedu 29.1.2019. u rumunjskom Izvoraniju naselju sjeverno od Bukurešta.
Okupljanje reprezentacije je predviđeno za 27.1., a put Rumunjske se kreće dan kasnije. Susret s Rumunjima igra se u sklopu 4. kola kvalifikacija za Svjetsku ligu / Europa kup. Hrvatska je u prvom susretu igranom u Šibeniku bila uvjerljivo bolja s rezultatom 17:4, uz dva zgoditka Lovre Miloša. Mladost će imati svog predstavnika i u domaćem sastavu za kojeg nastupa Žabac Cosmin Radu (na slici u sredini između Marcelića i Miloša).