Posjeti HAVK Mladost web-shop

U-15: Hrvatska 4. u Budvi

event 20.06.2021.

Vaterpolisti Hrvatske u uzrastu U-15 osvojili su 4. mjesto na jakom turniru u Budvi (Crna Gora). U sastavu izbornika Burburana zaigrala su i dvojica Žabaca: Roko Padro i Bartul Bučević. Hrvatska U-15 reprezentacija slavila je najprije protiv Italije 13:9, zatim je svladana i Srbija 9:8. Slijedili su neriješen rezultat protiv domaćina Crne Gore, te jedini […]

Vaterpolisti Hrvatske u uzrastu U-15 osvojili su 4. mjesto na jakom turniru u Budvi (Crna Gora). U sastavu izbornika Burburana zaigrala su i dvojica Žabaca: Roko Padro i Bartul Bučević.

Hrvatska U-15 reprezentacija slavila je najprije protiv Italije 13:9, zatim je svladana i Srbija 9:8. Slijedili su neriješen rezultat protiv domaćina Crne Gore, te jedini poraz od Mađara 11:8. Zadnji dan turnira Hrvatska je odigrala 12:12 s Njemačkom te zauzela 4. mjesto od 6 momčadi na Montenegro kupu.

Bartul Bučević je igrao svih 5 utakmica, te se na svakoj upisao u strijelce, zabivši ukupno 8 golova. Roko Padro je igrao na 3 utakmice i nije se upisao u listu strijelaca.