U-15: Ništa od borbe za medalje

event 25.07.2019.

Porazom od Crne Gore rezultatom 10:9 (2:2,2:2,2:3,4:2) reprezentativci Hrvatske ispali su razigravanje od 5.-8. mjesta na Europskom prvenstvu koje se igra u Burgasu. Tvrda i izjednačena utakmica odigrana je danas u Bugarskoj između Hrvatske i Crne Gore. Gol za gol igralo se prve tri četvrtine. Malo su vodili jedni, malo drugi, da bi na posljednji […]

Porazom od Crne Gore rezultatom 10:9 (2:2,2:2,2:3,4:2) reprezentativci Hrvatske ispali su razigravanje od 5.-8. mjesta na Europskom prvenstvu koje se igra u Burgasu.

Tvrda i izjednačena utakmica odigrana je danas u Bugarskoj između Hrvatske i Crne Gore. Gol za gol igralo se prve tri četvrtine. Malo su vodili jedni, malo drugi, da bi na posljednji odmor odabranici Denisa Šupe otišli s golom viška na svom kontu. Kad je pet minuta prije kraja Stojanac zabio svoj četvrti gol na utakmici i odveo Hrvatsku na 9:6, izgledalo je da su naši reprezentativci ti koji će za vikend u borbu za medalje. No, nažalost bio je to posljednji pogodak naših, a Crnogorci su za bili 4 gola do kraja utakmice i otišli u polufinale.

U sastavu Hrvatske, koju u subotu 27.7. u 15:30 očekuje dvoboj s lošijim iz susreta Grčka – Gruzija, nastupio je i Mladostaš Mihaljević koji je jednom isključen u drugoj četvrtini.