U-15 reprezentacija osigurala plasman na EP

event 30.03.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 15 godina i matematički je osigurala plasman na Europsko prvenstvo koje će se početkom srpnja odigravati u bugarskom Burgasu. Mlade hrvatske nade i trećoj su utakmici na kvalifikacijskom turniru u francuskoj Nici pristupili maksimalno ozbiljno. Još su jednom dostigli brojku od 20 postignutih pogodaka koji su se raspodijelili na svih 11 […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 15 godina i matematički je osigurala plasman na Europsko prvenstvo koje će se početkom srpnja odigravati u bugarskom Burgasu.

Mlade hrvatske nade i trećoj su utakmici na kvalifikacijskom turniru u francuskoj Nici pristupili maksimalno ozbiljno. Još su jednom dostigli brojku od 20 postignutih pogodaka koji su se raspodijelili na svih 11 igrača.

Najveća brojka, 4, stajala je ovog puta kod kapetana Roberta Stojanca, Vito Cicero pored svojeg je imena imao upisan broj 3, dvaput su u zapisnik ulazili Maro Tiozzo, Matej Vrčić. Patrik Kolak te Luka Bepo Kaliterna, dok su jednom uspješni bili Toni Radan, Luka Omrčen, Toni Mozara, Domagoj Čale te Jakša Zaratusta Mihaljević.

Posljednji francuski dvoboj izabranici izbornika Denisa Šupe i pomoćnika mu Ive Radetića i Marina Kliškinjića, te kondicijskog trenera Kristiana Hrbića, će odigrati u nedjelju, 31. ožujka, u 9:00 sati. Protivnik je Španjolska, a ulog prvo mjesto.