U-15: U polufinalu EP na Španjolce

event 09.07.2021.

Hrvatska vaterpolska vrsta do 15 godina izborila je plasman u polufinale Europskog prvenstva koje ovaj vikend završava u Portugalu. U subotu 10.7. izabranici izbornika Burburana igraju protiv Španjolske u 19:00 za ulazak u finale. U osmini finala Hrvatska je bila bolja od Rumunjske s visokih 16:5, dok su u četvrtini Rusi tužni napustili plivalište nakon 12:10 […]

Hrvatska vaterpolska vrsta do 15 godina izborila je plasman u polufinale Europskog prvenstva koje ovaj vikend završava u Portugalu. U subotu 10.7. izabranici izbornika Burburana igraju protiv Španjolske u 19:00 za ulazak u finale.

U osmini finala Hrvatska je bila bolja od Rumunjske s visokih 16:5, dok su u četvrtini Rusi tužni napustili plivalište nakon 12:10 za Hrvatsku.

Žabac Bartul Bučević igra zapaženu ulogu u izabranoj vrsti. Uz po dva gola na svakoj eliminacijskoj utakmici, ističe se i asistencijama suigračima. Nadamo se da će i u idućim susretima službeni spiker na bazenu imati priliku izvikivati Bučino ime u stilu nogometnih komentatora u latinskim zemljama, jer će to značiti da se Bartul upisuje u strijelce.

Sretno Hrvatska!