Prvenstvo Hrvatske u Splitu

U 2 utakmice nade Mladosti postigle 48 golova!

event 30.03.2023.

Nije pogreška, nije krivo napisano, niti ste krivo pročitali

Nade našeg kluba, a koje trenira Morena Marinković, doista su silovito startale u poljudskom bazenu na državnom prvenstvu odnosno završnom turniru.
Prvog dana natjecanja u D skupini, Mladost je za početak svladala rovinjski Delfin 25:7, a u 2. kolu i dubrovački Jug AO, čak 23:1

U susretu protiv Rovinjana, golove za Mladost postigli su – Vito Lokas 8, Dorijan Komar 4, Ante Đuranović i Toni Cvitan po 3, zatim Karlo Kovač i Juraj Šorić po 2, a po jednom su se u strijelce upisali i Mihael Katić, Toni Kobačić i Andrija Klišanin.

U 2. kolu su Nade Žabaca bile još uspješnije i to protiv još zvučnijeg suparnika. Naime, Mladost je pobijedila Jug AO, 23:1.
Vito Lokas je ponovo postigao 8 golova, a odmah do njega je sada bio Toni Cvitan sa 7 pogodaka, pa potom redom Dorijan Komar 3, Ante Đuranović 3, te Toni Kobačić 2 gola.

Mladi mladostaši su već nakon ove dvije pobjede osigurali ulazak u borbu za poredak od 1. do 8. mjesta, a s kojeg će mjesta u skupini dalje, odredit će utakmica protiv šibenskog Solarisa koja je na rasporedu u petak, 31. ožujka s početkom u 09.50 sati.