U Budvu po pobjedu za kraj prvog dijela Regionalne lige

event 11.01.2019.

Nakon poraza od Juga u Ligi prvaka, Mladost je iz Dubrovnika krenula za Budvu gdje ih dočekuje Primorac u 9. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige. Htjeli, ne htjeli utakmice protiv Juga ostaju neko vrijeme u glavama igrača i stožera, bez obzira završile one porazom ili pobjedom. Obzirom na nedavni poraz od Jugaša u Ligi prvaka, […]

Nakon poraza od Juga u Ligi prvaka, Mladost je iz Dubrovnika krenula za Budvu gdje ih dočekuje Primorac u 9. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige.
Htjeli, ne htjeli utakmice protiv Juga ostaju neko vrijeme u glavama igrača i stožera, bez obzira završile one porazom ili pobjedom. Obzirom na nedavni poraz od Jugaša u Ligi prvaka, treneru Bajiću i njegovim igračima dobro će doći nastavak natjecanja u Regionalnoj vaterpolo ligi, u kojoj imaju 100-tni učinak u prvih 8 kola.
Protivnik Žabaca u 9. kolu je kotorski Primorac, ekipa koja je u osam susreta prikupila 7 bodova, svladavši Partizana i POŠK-a, te igrajući neriješeno s C. Zvezdom. Kotorani su sve svoje ovogodišnje uspjehe zabilježili protiv ekipa iz svog “okruženja” na tablici RVL. Za ekipu iz Boke kotorske nastupa nekolicina iskusnih igrača i reprezentativaca kao što su Petrović, Crepulja, Gopčević, te par mlađih igrača – Kliještorac, Mačić i Matković. Tu su i bivši jugaši Ivanković i Pavličević kojima sigurno neće nedostajati motiva u igri protiv Mladosti.
Mladost, s druge strane, ima svih 8 pobjeda i želju da taj niz nastavi i dalje. Za podsjetiti je da je Mladost prošle sezone slavila protiv Primorca u gostima sa 16:12, dok je na Savi bilo uvjerljivih 18:10 za Žapce.
Negdje na granici između Hrvatske i Crne Gore uhvatili smo Zorana Bajića koji je najavio utakmicu protiv Kotorana:
“U utakmicu odlazimo oslabljeni za Marina Čaglja, koji je dobio visoku temperaturu i otputovao prvim avionom za Zagreb. Nadamo se pobjedi i dobroj igri koja bi nas vratila u pobjednički ritam, te nam podigla sigurnost i samopouzdanje nakon nedavnog poraza od Juga.”
Bazen u Kotoru se obnavlja, te se utakmica protiv Primorca igra u Budvi, u subotu 12.1. s početkom u 19:15 sati.
Tijek utakmice se može pratiti na stranici Regionalne vaterpolo lige (http://rwp-league.com/).