Posjeti HAVK Mladost web-shop

U drugom kolu Prvenstva Hrvatske nade svladale Opatiju

event 31.08.2021.

Morski zrak očito godi nadama Mladosti. U drugom kolu Prvenstva Hrvatske pobijedili su Opatiju 10:6 (2:1, 3:1, 2:2, 3:2). U srijedu 1.9. u 10:40 igraju protiv Jug AO u posljednjem kolu skupine B. Prva četvrtina susreta protekla je u ravnopravnoj igri, a za gol su bolji bili mali Žapci. U nastavku su se igrači trenerice […]

Morski zrak očito godi nadama Mladosti. U drugom kolu Prvenstva Hrvatske pobijedili su Opatiju 10:6 (2:1, 3:1, 2:2, 3:2). U srijedu 1.9. u 10:40 igraju protiv Jug AO u posljednjem kolu skupine B.

Prva četvrtina susreta protekla je u ravnopravnoj igri, a za gol su bolji bili mali Žapci. U nastavku su se igrači trenerice Marinković odvojili na 3 gola razlike i tu su rezultatsku distancu održavali do samog kraja utakmice, da bi je u završnici povećali na konačnih 10:6.

U standardno efikasnog Sappea, koji je postigao 3 gola, večeras je raspoložen bio Mihaljević također sa tri pogotka, dok su po jednom mrežu tresli Strahonja, Lukšić, Štefelić i Maglica. Također valja istaknuti i obranjeni peterac vratara Mladosti Radmana pri vodstvu Žabaca 6:3 sredinom treće četvrtine.

Ovom pobjedom Mladost je došla na korak od plasmana među najboljih 8 sastava u Hrvatskoj.

Sutra je na rasporedu susret protiv Juga AO u 10:40.