U Dubrovniku najveći derbi hrvatskog vaterpola

event 14.11.2019.

Ljubitelje vaterpola u petak, 15. studenog očekuje najveći domaći derbi ovog sporta. Mladost od 19 sati gostuje kod Juga u osmom kolu Regionalne vaterpolo lige. Dva velika protivnika ove godine imaju maksimalan učinak u Regionalnoj ligi, a utakmica u Dubrovniku bit će njihov prvi susret ove sezone koji bi ujedno mogao odlučiti i pobjednika prvog […]

Ljubitelje vaterpola u petak, 15. studenog očekuje najveći domaći derbi ovog sporta. Mladost od 19 sati gostuje kod Juga u osmom kolu Regionalne vaterpolo lige. Dva velika protivnika ove godine imaju maksimalan učinak u Regionalnoj ligi, a utakmica u Dubrovniku bit će njihov prvi susret ove sezone koji bi ujedno mogao odlučiti i pobjednika prvog dijela natjecanja.

”Ovo je za nas u ovom trenutku najvažnije i najteže gostovanje, kod ”ranjenog” Juga nakon poraza od Jadrana u Splitu što znači da će biti samo dodatno motivirani za nas. Stižemo na Gruž u vrlo dobroj natjecateljskoj formi u nadi da ćemo ostvariti pozitivan rezultat koji bi nam donio prvo mjesto nakon prvog dijela Regionalne lige, što nije zanemarivo.” – ističe trener HAVK Mladost Zoran Bajić te dodaje: ”Sve ćemo napraviti da tu utakmicu u otvorenoj borbi i pobijedimo. Imamo kvalitetnu ekipu, dobro posloženu što nam daje nadu na ovom izuzetno teškom gostovanju!”

Mladost i Jug imaju po 21 bod na tablici Regionalne lige, ali zbog bolje gol razlike prvo mjesto zauzima zagrebačka momčad. Uz dominaciju u regionalnom natjecanju, Žapci su povezali niz dobrih utakmica i u Ligi prvaka te u Dubrovnik putuju puni samopouzdanja. Utakmicu možete pratiti u prijenosu uživo na programu Arena Sport 1.

Ovo je posljednja utakmica u Regionalnoj ligi ove godine koja će se nastaviti u veljači 2020. Žapce ubrzo nakon povratka iz Dubrovnika očekuje utakmica u Ligi prvaka jer u srijedu 20. studenog na bazenu Mladosti dočekuju Waspo 98 Hannover.