Posjeti HAVK Mladost web-shop

U finalu “Coše” Mladost protiv Primorja

event 20.12.2015.

7. izdanje memorijalnog turnira Coša Seifert došlo je do same završnice. U nedjeljnom finalu sastat će se Mladost i Primorje, a prije njih za broncu će se boriti Medveščak i Mornar U subotu na Coši bio je dvostruki program, prvo ujutro su odigrane posljednje utakmice u prvoj fazi natjecanja, da bi poslije podne na rasporedu […]

7. izdanje memorijalnog turnira Coša Seifert došlo je do same završnice. U nedjeljnom finalu sastat će se Mladost i Primorje, a prije njih za broncu će se boriti Medveščak i Mornar

U subotu na Coši bio je dvostruki program, prvo ujutro su odigrane posljednje utakmice u prvoj fazi natjecanja, da bi poslije podne na rasporedu bili polufinalni susreti.

U posljednjem susretu u skupini sastale su se i dvije najbolje ekipe, koje su do tada imale maksimalan učinak. Gosti iz Rijeke poveli su 1:0, ali to im je bilo jedino vodstvo na utakmici jer su igrači trenera Vinceka od početka zaigrali jako te su u 1. četvrtini postigli čak 6 pogodaka (6:2). Na početku druge četvrtine Žapci su prednost digli na +5, što je bila i najveća razlika na utakmici, te su do kraja bez poteškoća održavali prednost.

U polufinalu Mladost je ponovo igrala protiv Medveščaka koji je završio na 4. mjestu u skupini. Utakmica je završila identičnim rezultatom kao i ona dan ranije, Mladost je slavila 19:4. Treba istaknuti da su Žapci drugo poluvrijeme otvorili serijom 10:0 te gotovo pune dvije četvrtine nisu primili pogodak. Najviše golova na utakmici postigao je Herceg (5).

Finale je na rasporedu u nedjelju u 12:15 i biti će to već treći puta u samo tjedan dana da će se sastati Mladost i Primorje (igrali su međusobno u kvalifikacijama Prvenstva Hrvatske), a do sada Žapci imaju dvije pobjede. Susret za 3. mjeso između MEdveščaka i Mornara igra se u 11h.