Posjeti HAVK Mladost web-shop

U goste stiže Mornar BS

event 04.11.2021.

Prvenstvo Hrvatske stiglo je do sredine prve faze natjecanja. U petom kolu na Savu stiže splitski Mornar BS koji nakon četiri odigrana susreta ima 9 bodova, tri više od Žabaca. Susret Mladost – Mornar BS igra se u subotu 6.11.u 18:00. Nakon dužeg razdoblja naši Žapci nisu imali nastup srijedom pa su se mogli dobro […]

Prvenstvo Hrvatske stiglo je do sredine prve faze natjecanja. U petom kolu na Savu stiže splitski Mornar BS koji nakon četiri odigrana susreta ima 9 bodova, tri više od Žabaca. Susret Mladost – Mornar BS igra se u subotu 6.11.u 18:00.

Nakon dužeg razdoblja naši Žapci nisu imali nastup srijedom pa su se mogli dobro pripremiti za utakmicu s Mornarom. U prvoj polovici tjedna nedostajali su Lazić, Jurlina i Biljaka, koji su zajedno s trenerom Bajićem bili s reprezentacijom u Italiji.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Mornar je imao nešto lakši raspored od Žabaca, stoga i nije iznenađenje da je trenutno bolje plasiran na tablici. Radi se o ekipi s puno mladih igrača koje vodi Zdeslav Vrdoljak, nekadašnji igrač našeg kluba.

Susret protiv Mornara biti će zanimljivo pogledati jer i Žapci imaju ove sezone pomlađenu momčad za koju vjerujemo da će na svom plivalištu dati sve od sebe kako bi svladali Splićane i tako ih prestigli na tablici.