U Herceg novi po bod(ove)

event 31.10.2015.

Pred vaterpolistima Mladosti je jako važna utakmica protiv Jadran Carina, direktnog konkurenta za final 4. Susret u Herceg novom igra se nedjelju u 19:30. Očekivani poraz od Juga je iza nas i momčad se potpuno okrenula utakmici u kojoj bi bod(ovi) puno značili za nastavak borbe za jedno od prva četiri mjesta. Pobjedom u Herceg […]

Pred vaterpolistima Mladosti je jako važna utakmica protiv Jadran Carina, direktnog konkurenta za final 4. Susret u Herceg novom igra se nedjelju u 19:30.

Očekivani poraz od Juga je iza nas i momčad se potpuno okrenula utakmici u kojoj bi bod(ovi) puno značili za nastavak borbe za jedno od prva četiri mjesta. Pobjedom u Herceg novom isprala bi se gorčina od izgubljenih bodova u posljednjim sekundama protiv Partizana. Nažalost niti u ovoj utakmici trener Hrestak neće moći računati na Paškvalina što predstavlja veliki nedostatak za našu mladu momčad.

Ipak kapetan Mladosti Milaković vidi našu šansu: “Protiv Jadrana se nadam izjednačenoj utakmici i onda šansu za našu pobjedu vidim u fizičkoj spremi. Vjerujemo da su Jadranaši umorni jer će im ova utakmica biti treća u samo 5 dana“. Podsjetimo da su Jadranaši igrali u kratkom vremenu dvije utakmice protiv Primorja (u srijedu u Ligi prvaka i u petak u prvenstvu). U prvoj utakmicu jako su namučili Rječane te izgubili sa samo pogotkom razlike. U susretu u petak kako da su se malo čuvali za susret protiv nas te su poraženi bez pravog otpora.

U dvoboju protiv Primorja u Regionalnoj ligi nije nastupio njihov ponajbolji igrač, Janović, koji se svakako čuvao za nastup u nedjelju. Milaković upravo Janovića vidi kao glavnu opasnost:”Važno je zaustaviti Nikolu Janovića, njihovog najboljeg igrača i strijelca. Ako to uspijemo, napravili smo pola posla“.

I za kraj kapetan je naglasio: “Mi svakako moramo podići agresivnost u obrani i mirnoću u napadu.”