Posjeti HAVK Mladost web-shop

U Palermo po nemoguće

event 09.11.2021.

Nakon pobjede u Prvenstvu Hrvatske protiv Mornara BS, a prije izuzetno važnog gostovanja u Šibeniku, Žapci su se otisnuli na “vrh čizme”, u talijanski Palermo kako bi odigrali uzvratnu utakmicu četvrtfinala Euro Kupa. Nakon poraza od 4 razlike na našem plivalištu na Savi, gostovanje u Italiji izgleda kao nemoguća misija. Ili…. Kapetan Lazić, koji u […]

Nakon pobjede u Prvenstvu Hrvatske protiv Mornara BS, a prije izuzetno važnog gostovanja u Šibeniku, Žapci su se otisnuli na “vrh čizme”, u talijanski Palermo kako bi odigrali uzvratnu utakmicu četvrtfinala Euro Kupa. Nakon poraza od 4 razlike na našem plivalištu na Savi, gostovanje u Italiji izgleda kao nemoguća misija. Ili….

Kapetan Lazić, koji u kapetanskoj ulozi mijenja ozlijeđenog Marcelića, u svojoj izjavi ostavlja prostor za iznenađenje.

“Idemo ih napast tamo. Šta drugo reći, što nam drugo preostaje. Nastojat ćemo okrenut ovo što smo na svom plivalištu izgubili. Nećemo se predat do zadnje minute. Igramo s njima još 32 minute. Vjerujem u nas. Idemo se borit.”

Slično razmišlja i prvi strateg Mladosti, trener Zoran Bajić:

“U Palermu idemo isprati gorak okus koji je ostao nakon zagrebačke utakmice s njima. Nastojat ćemo popraviti dojam. Idemo na pobjedu, pa ćemo vidjeti šta će biti. Želja nam je da budemo bolji nego što smo bili doma, što neće biti posebno teško obzirom na ono što smo prikazali u Zagrebu (uz smješak op. a.). Skupo ćemo prodat svoju kožu i nastojat ih iznenadit. Vidjet ćemo kako će to izgledati.”, završio je Baja.

Sretno Žapci!