Posjeti HAVK Mladost web-shop

U Regionalnoj ligi sve je jasno

event 19.03.2017.

Kolo prije kraja u Regionalne ligi sve karte su podijeljene. Znamo tko će s koje pozicije na Final 4, znamo tko će u kvalifikacije za ostanak u ligi. Nakon što su Mladostaši još u petak odigrali svoj susret s Partizanom, još se čekala subotnja utakmica u Splitu između Mornara i Jadrana iz Herceg Novog za […]

Kolo prije kraja u Regionalne ligi sve karte su podijeljene. Znamo tko će s koje pozicije na Final 4, znamo tko će u kvalifikacije za ostanak u ligi.

Nakon što su Mladostaši još u petak odigrali svoj susret s Partizanom, još se čekala subotnja utakmica u Splitu između Mornara i Jadrana iz Herceg Novog za konačnu odluku o sudionicima završnog turnira. Gosti iz Crne Gore slavili su rezultatom 8:5 i definitivno zatvorili Mornaru vrata Final 4 turnira.
Sudionici završnog tuirnira koji će se igrati u Dubrovniku od 31.3-1.4. su Jug, Jadran HN, Mladost i Partizan. Prvog dana u polufinalu će se sastati Jug i Partizan te Jadran HN i Mladost.
Na začelju lige ostat će Vojvodina koja će tako kroz kvalifikacije pokušati izboriti nastup u Ligi i sljedeće godine. Protivnik u kvalifikacijama biti će joj splitski POŠK. Splićani su u posljednjem kolu pobijedili direktnog konkurenta za drugo mjesto, Šabac, te su osvojili drugo mjesto zbog bolje gol razlike u međusobnim susretima. Iz A2 lige direktan povratak u elitu osvajanjem prvog mjesta osigurao je Primorac iz Kotora.