Posjeti HAVK Mladost web-shop

U Split po matematičku potvrdu prvog mjesta u RVL

event 08.03.2019.

Seniori Mladosti kreću u Split na utakmicu protiv POŠK-a, pretposljednju u ligaškom dijelu Regionalne vaterpolo lige. Susret je to prvog i posljednjeg na tablici te bi sve osim sigurne pobjede Žabaca bilo ogromno iznenađenje. Pogled na tablicu nakon 16. kola dovoljno govori o odnosu snaga subotnjih protivnika. Mladost je vodeća 43 boda, a POŠK uvjerljivo […]

Seniori Mladosti kreću u Split na utakmicu protiv POŠK-a, pretposljednju u ligaškom dijelu Regionalne vaterpolo lige. Susret je to prvog i posljednjeg na tablici te bi sve osim sigurne pobjede Žabaca bilo ogromno iznenađenje.
Pogled na tablicu nakon 16. kola dovoljno govori o odnosu snaga subotnjih protivnika. Mladost je vodeća 43 boda, a POŠK uvjerljivo posljednji sa smo 3 boda izborena u 2. kolu protiv Mornara BS.
U zagrebačkom susretu Mladost je bila uvjerljiva i svladala splićane s 19:3 što je ujedno i jedna od dvije najuvjerljivije pobjede Žabaca u tekućoj sezoni (istim rezultatom su igrači trenera Bajića ispratili i Šabac).
Mladost u Split odlazi sa željom da prvi puta u povijesti Regionalne vaterpolo lige izbori startni broj 1 prije završnog turnira. U prethodnih 10 izdanja ovog natjecanja Jugu CO je to uspjelo 5 puta, Primorju EB 4, te Pro Reccou jednom.
Trener Zoran Bajić uoči posljednjeg treninga prije puta u Split je najavio susret:
“U Splitu se nadamo dobroj igri kako bi nam raslo samopouzdanje i sigurnost pred buduće nastupe u Ligi prvaka. Pobjedom bi i matematički potvrdili prvo mjesto na kraju ligaškog dijela Regionalne vaterpolo lige i time osigurali da Zagreb bude domaćin F4. Iskoristi ćemo ovu utakmicu za rad na automatizmima u igri jer će nam oni itekako koristiti u završnici sezone.”
Susret POŠK – Mladost počinje u subotu 9.3. u 17:30.