U Split po pobjedu!

event 08.04.2016.

Za najbolje vaterpoliste Mladosti, u subotu u 18:00 na bazenu Poljud, nema mjesta kalkulacijama. Samo pobjeda protiv domaćeg Mornara ostavlja Žapce u borbi za brončanu medalju u ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske. Nakon poraza u prvom susretu prije tjedan dana na Savi rezultatom 8:9, Mladostaši su ovaj tjedan nastojali ispraviti greške iz tog susreta i što bolje […]

Za najbolje vaterpoliste Mladosti, u subotu u 18:00 na bazenu Poljud, nema mjesta kalkulacijama. Samo pobjeda protiv domaćeg Mornara ostavlja Žapce u borbi za brončanu medalju u ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske.

Nakon poraza u prvom susretu prije tjedan dana na Savi rezultatom 8:9, Mladostaši su ovaj tjedan nastojali ispraviti greške iz tog susreta i što bolje se pripremiti za uzvrat. Nema sumnje da će i susret na Poljudu obilovati borbenošću i uzbuđenjima, kao i svi ovogodišnji dvoboji između Žabaca i Mornarevaca.
Obje ekipe su kvalitetom podjednake, pa bi pobjednika mogla odlučiti veća mirnoća u odlučujućim trenucima utakmice.
Mladostaši na put kreću odlučni da pobjedom osiguraju treću, odlučujuću, utakmicu na bazenu na Savi u srijedu 13.4.2016.

Na put s ekipom neće ići Paškvalin koji je privremeno suspendiran zbog nediscipline tijekom reprezentativnih priprema. O njegovom statusu u klubu odlučit će Uprava kluba na sastanku u ponedjeljak.

Sretno Žapci!