Posjeti HAVK Mladost web-shop

U Split po revanš za Kup

event 19.01.2018.

Mladostaši ovog vikenda gostuju u Splitu kod POŠK-a u 9. kolu Regionalne lige. Biti će ovo prvi susret protiv Splićana nakon što su izbacili Žapce u Kupu Hrvatske. Iako je na tablici Mladost druga, a POŠK tek sedmi, Mladostaši znaju koliko su Splićani opasni protivnik te su se ozbiljno pripremili za ovaj susret. U posljednjem […]

Mladostaši ovog vikenda gostuju u Splitu kod POŠK-a u 9. kolu Regionalne lige. Biti će ovo prvi susret protiv Splićana nakon što su izbacili Žapce u Kupu Hrvatske.

Iako je na tablici Mladost druga, a POŠK tek sedmi, Mladostaši znaju koliko su Splićani opasni protivnik te su se ozbiljno pripremili za ovaj susret. U posljednjem međusobnom susretu Mladostaši su iznenađujuće izgubili u Šibeniku 12:7 što ih je koštalo ispadanja iz Kupa Hrvatske.
Žapci su za Split krenuli autobusom u petak, a pred polazak trener Bajić je izjavio:
Mobilizirani smo i fokusirani na utakmicu s POŠK-om. Imamo problema sa zdravljem dvojice igrača. Bašić ima visoku temperaturu, a mladog Hercega uz temperaturu muči i ozljeda tako da nam to stvara probleme u pripremi utakmice. Mi u Split idemo na pobjedu.
U momčad se vraća Paškvalin, a pobjedom bi Mladostaši i dalje ostali prvi pratitelji Juga na tablici.
Utakmica se igra na bazenu Poljud u Splitu u subotu 20.1. s početkom u 18 sati, a sude Štampalija i Franulović.