U Split po dobar rezultat za uzvrat

event 09.03.2016.

Žapci su odputovali u Split gdje većeras igraju prvi susret četvrtfinala Prvenstva Hrvatske protiv Jadrana. Utakmicu u živo pratite na rezultatskom sustavu HVS-a (www.furkisport.hr/hvs). U taboru Žabaca raspoloženje se znatno popravilo nakon izborenog final 4 turnira Regionalne lige. Vjerujemo kako taj uspjeh će pozitivno djelovati na samopouzdanje igrača pred Prvenstvo Hrvatske. U četvrtfinalu trenera Hrestaka […]

Žapci su odputovali u Split gdje većeras igraju prvi susret četvrtfinala Prvenstva Hrvatske protiv Jadrana. Utakmicu u živo pratite na rezultatskom sustavu HVS-a (www.furkisport.hr/hvs).
U taboru Žabaca raspoloženje se znatno popravilo nakon izborenog final 4 turnira Regionalne lige. Vjerujemo kako taj uspjeh će pozitivno djelovati na samopouzdanje igrača pred Prvenstvo Hrvatske. U četvrtfinalu trenera Hrestaka i njegove momke očekuje Jadran koji ih je na početku sezone iznenađujuće izbacio iz natjecanja u Kupu Hrvatske. U ključnoj utakmici u kvalifikacijskoj skupini igranoj u Šibeniku Jadranaši su slavili sa 12:9 te su zauzeli drugo mjesto u skupini i izborii nastup na final 4 turniru Kupa.
Jadran je ove sezone nastupio u A2 Regionalnoj ligi te je uvjerljivo zauzeo 1. mjesto i izborio nastup sljedeće godine u A1 ligi. Splićani će sigurno biti neugodan protivnik i naši momci moraju odigrati kvalitetne dvije utakmice kako bi izborili polufinale. U polufinale će se plasirati ona momčad koja će biti bolja u dvije utakmice od kojih se prva igra u Splitu, a druga za tjedan dana u Zagrebu.
U utorak su odigrane dvije utakmice Prvenstva Hrvatske, a Mladostašima je bia zanimljivija ona igrana u Rijeci u kojoj je Primorje lako pobijedilo Solarisa 16:0. Pobjednik dvoboja između Mladosti i Jadrana u polufinalu igrati će protiv boljeg iz rječkog dvoboja. Primorje i Solaris već danas će igrati uzvratnu utakmicu koja će biti samo formalnost te se već sad zna da je Primorje u polufinalu i nadamo se da će tamo igrati protiv naših momaka.