Posjeti HAVK Mladost web-shop

U14 u borbu za 17., a U12 za 19.mjesto

event 27.04.2019.

Predzadnjeg dana natjecanja na turniru Tomo Udovičić doznali smo za koje mjesto će se boriti obje momčadi Mladosti. U bazen su prvo skočili oni najmlađi (U12) kojima su protivnici bili vršnjaci iz njemačkog SV NRW. Tvrda utakmica sa malo golova završila je neodlučeno 3:3. Golove za Žapce postigli su Erenda, Leko i Stančić. S osvojenim […]

Predzadnjeg dana natjecanja na turniru Tomo Udovičić doznali smo za koje mjesto će se boriti obje momčadi Mladosti.

U bazen su prvo skočili oni najmlađi (U12) kojima su protivnici bili vršnjaci iz njemačkog SV NRW. Tvrda utakmica sa malo golova završila je neodlučeno 3:3. Golove za Žapce postigli su Erenda, Leko i Stančić. S osvojenim bodov igrači pod vodstvom trenera Sappea morali su iščekivati rezultat sljedeće utakmice Nireas-Mediterrani i nadati se da Mediterrani neće izgubiti. Upravo to se i dogodilo (5:5) te su Žapci zauzeli 2. mjesto u skupini “Y”za plasman. Posljednjeg dana Mladostaši će tako igrati za 19.mjesto na ovom jakom turniru protiv Cavtata. Susret se igra u nedjelju u 9:30h.

Starija generaija (U14) ostvarila je i treću pobjedu u skupini za plasman te je zauzela prvo mjesto. U posljednjem kolu bili su bolji od njemačkog Potsdama 6:3. Na prvi odmor Žapci su otišli sa zaostatkom 0:1, ali serijom 5:0 do sredine treće četvrtine preokreću rezultat. Do kraja su samo održavali stećenu prednost za konačnih 6:3. Najbolji je bio Borna Brkić koji je postigao 3 gola, a po gol su postigli Josipović, Antunović i Katičić. U nedjelju će se igrači pod vodstvom Nikice Gulina boriti za 17.mjesto protiv crnogorskog Primorca s početkom u 10:15h.