Posjeti HAVK Mladost web-shop

Unatoč porazu od Primorja EB juniori izborili F8 Kupa RH

event 19.06.2022.

Juniori HAVK Mladost poraženi su na Sveticama od Primorja EB rezultatom 12:5 (4:0, 3:1, 2:2, 3:2), no unatoč porazu igrat će na završnom turniru Kupa Republike Hrvatske koji je na rasporedu od 30.6. do 3.7. u Zagrebu. Nije to bila utakmica koju će dugo pamtiti naši juniori, već naprotiv, nastojat će izvući pouke i što […]

Juniori HAVK Mladost poraženi su na Sveticama od Primorja EB rezultatom 12:5 (4:0, 3:1, 2:2, 3:2), no unatoč porazu igrat će na završnom turniru Kupa Republike Hrvatske koji je na rasporedu od 30.6. do 3.7. u Zagrebu.

Nije to bila utakmica koju će dugo pamtiti naši juniori, već naprotiv, nastojat će izvući pouke i što prije je zaboraviti. Gosti iz Rijeke su u prve dvije četvrtine napravili razliku koja je riješila pitanje pobjednika. Tek u zadnje dvije četvrtine Žapci su “došli do daha” i do ravnopravne igre protiv jakog suparnika. Prilika za popravak igre i rezultata ukazuje se već za manje od dva tjedna na našem plivalištu.

Najbolji strijelac Žabaca bio je Bučević sa tri gola postignuta u zadnjoj četvrtini, a po jedan su zabili Obuljen, Bakarić i Toni Bušić.