Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uspješan fotosesion pred početak sezone

event 30.09.2016.

Pripreme za novu sezonu seniora Mladosti ušle su u završnu fazu. Slijedi nam pripremni turnir Mladost 2016, a uoči turnira osvježili smo fotografije naših prvotimaca. Trener Ratko Štritof, njegovi pomoćnici te cijela prva ekipa sa zadovoljstvom se odazvala fotografiranju za službenu stranicu kluba. Sve pojedinačne fotografije igrača i službenih osoba možete pronaći na stranici “Igrači“. […]

Pripreme za novu sezonu seniora Mladosti ušle su u završnu fazu. Slijedi nam pripremni turnir Mladost 2016, a uoči turnira osvježili smo fotografije naših prvotimaca.

Trener Ratko Štritof, njegovi pomoćnici te cijela prva ekipa sa zadovoljstvom se odazvala fotografiranju za službenu stranicu kluba. Sve pojedinačne fotografije igrača i službenih osoba možete pronaći na stranici “Igrači“.

Podržite našu ekipu na posljednjoj službenoj provjeri uoči početka Regionalne lige. Turnir Mladost 2016. počinje u petak 30.9. a Žapci prvu utakmicu igraju protiv Medveščaka u 21:45. Sve utakmice igraju se na bazenu Mladosti na Savi.