Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uspješan start Mladostaša u Regionalnoj ligi

event 13.10.2018.

Vaterpolisti Mladosti izvrsno su startali u novu sezonu Regionalne lige. U prvom su kolu savladali Crvenu zvezdu rezultatom 16:7 (4:2, 3:1, 4:3, 5:1). Otvaranje nove vaterpolske sezone pobudilo je interes prijatelja Mladosti koji su u solidnom broju došli došli pogledati “novu” Mladost, te vidjeti kako izgledaju ljetošnja pojačanja, te mlađi igrači iz vlastitih redova. Ono […]

Vaterpolisti Mladosti izvrsno su startali u novu sezonu Regionalne lige. U prvom su kolu savladali Crvenu zvezdu rezultatom 16:7 (4:2, 3:1, 4:3, 5:1).

Otvaranje nove vaterpolske sezone pobudilo je interes prijatelja Mladosti koji su u solidnom broju došli došli pogledati “novu” Mladost, te vidjeti kako izgledaju ljetošnja pojačanja, te mlađi igrači iz vlastitih redova. Ono što su vidjeli svakako ih može zadovoljiti i budi nadu u jednu uspješnu sezonu.
Žapci su vrlo brzo poveli 2:0 golovima “novih” Čaglja i Petkovića, ali se Zvezda vraća s dva gola. Mladost na prvi odmor odlazi s dva gola viška nakon što su zabili Lazić s lijevog vanjskog i povratnik u domaće redove Petković s igračem više.
Nastavak utakmice bio je jednosmjerna priča jer Beograđani sinoć nisu mogli parirati raspoloženim igračima trenera Bajića. Mladost je stvorila prednost od 3-4 zgoditka golovima Miloša i Ćuka, te je do kraja utakmice tu prednost samo povećavala do konačnih 9 golova viška. Do kraja utakmice u strijelce su se upisali Kharkov, Samardžić i Fabris.
Pri kraju utakmice vrlo dobrog kapetana Marcelića trener Bajić je zamijenio Jurlinom, te je Mladost kraj premjerene utakmice sezone dočekala u mladoj postavi čiji je prosjek godina tek nešto veći od 19.
Vrlo lijepa večer na plivalištu na Savi, a za nadati se da je to samo prva takva večer u nizu u ovoj sezoni.
Strijelce Žabaca su predvodili Petković (5 golova) te Ćuk (3 gola). Lazić i Čagalj postigli su 2 gola dok su po jedan postigli Miloš, Samardžić, Kharkov, i Fabris.
Mladostaše već u srijedu 17.10. u 20:30 čeka nova utakmica na Savi i to na startu Lige prvaka protiv Waspo 98 iz Hannovera.