Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uspješan start nada na turniru u Splitu

event 18.12.2015.

Mlade nade Mladosti pobjedom su otvorile nastup na Božićnom turniru koji se održava u Splitu. U prvoj utakmici pobijedili su ZPK rezultatom . Momčad ZPK povela je 1:0 i to im je bilo jedino vodstvo na utakmici. Mali Žapci vrlo brzo su preokrenuli rezultat u svoju korist i upisali laganu pobjedu. Trenre Mladosti Robert Sappe […]

Mlade nade Mladosti pobjedom su otvorile nastup na Božićnom turniru koji se održava u Splitu. U prvoj utakmici pobijedili su ZPK rezultatom .
Momčad ZPK povela je 1:0 i to im je bilo jedino vodstvo na utakmici. Mali Žapci vrlo brzo su preokrenuli rezultat u svoju korist i upisali laganu pobjedu.
Trenre Mladosti Robert Sappe nakon utakmice nam je izjavio:
Došli smo u autobusu zajednički sa momčadi ZPK i moji dečki su u jako dobrim odnosima sa našim sportskim prijateljima iz ZPK. Upravo zbog toga pa smo malo neozbiljno ušli utakmicu. Osim toga ZPK nas je iznenadio kvalitetom svoje ekipe.”

Naši mladići turnir nastavljaju večerašnjom utakmicom (igra se u 21:15) protiv domaćina Mornara. O toj utakmici trener Sappe kaže:
Mornar je dobra ekipa. Nama je ovo pripremni turnir koji će nam pokazati kakvi smo i kako se igrači mogu nositi sa pritiskom “pravih” utakmica.”
Inače Mornar je u prvom kolu pobijedio Zadar 8:3.