Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uvjerljiv poraz na otvaranju turnira

event 17.05.2019.

Kadeti HAVK Mladosti porazom su započeli turnir Regionalne lige za igrače rođene 2005. godine i mlađe. U prvom kolu turnira, koji se igra od petka do nedjelje, poraženi su od Juga 17:4 (6:1, 5:1, 2:2, 4:0). Nije ovo bio dan igrača trenera Nikice Gulina i pomoćnika mu Damira Vinceka. Od starta su Žapci izgledali uspavano […]

Kadeti HAVK Mladosti porazom su započeli turnir Regionalne lige za igrače rođene 2005. godine i mlađe. U prvom kolu turnira, koji se igra od petka do nedjelje, poraženi su od Juga 17:4 (6:1, 5:1, 2:2, 4:0).

Nije ovo bio dan igrača trenera Nikice Gulina i pomoćnika mu Damira Vinceka. Od starta su Žapci izgledali uspavano i sa strahom što su igrači Juga znali kazniti s visokih 6:1 u prvih osam minuta igre. Ni u nastavku se naši momci nisu uspjeli trgnuti te se vratiti u utakmicu o čemu govori i podatak o postignutih 4 pogotka na cijeloj utakmici.

Na listi strijelaca imali smo samo jednostruke strijelce, redom: Borna Brkić, Filip Josipović, Jan Bušić te Jagor Katičić, dok je Jakov Ćosić na golu zabilježio 5 obrana.

Mladostaši turnir nastavljaju utakmicom 2. kola u kojoj im je protivnik Jadran Carine iz Herceg Novog. Susret je na rasporedu u 18:10.