Uvjerljiv poraz na zatvaranju turnira

event 19.05.2019.

Kadeti HAVK Mladosti poraženi su i u posljednjem kolu turnira Regionalne lige koji se od petka do danas održavao u Dubrovniku. Bolji od Žabaca bili su igrači splitskog Jadrana s 11:5 (4:0, 2:2, 3:0, 2:3). Po tko zna koji put kobnim se, između ostalog, pokazao početak utakmice u kojem su Jadranaši poveli 6:0. Prvi pogodak […]

Kadeti HAVK Mladosti poraženi su i u posljednjem kolu turnira Regionalne lige koji se od petka do danas održavao u Dubrovniku. Bolji od Žabaca bili su igrači splitskog Jadrana s 11:5 (4:0, 2:2, 3:0, 2:3).

Po tko zna koji put kobnim se, između ostalog, pokazao početak utakmice u kojem su Jadranaši poveli 6:0. Prvi pogodak igrači Mladosti postigli su nakon 11 minuta igre. Slaba realizacija igrača više, 2/7, nije pomogla u popravljanju situacije.

Borna Brkić postigao je 2 pogotka na današnjoj utakmici, dok su jednom precizni bili Filip Josipović, Vito Meić te Luka Boroz. 

Prvo mjesto na turniru zauzela je momčad Cattara, srebrne medalje pripale su igračima Jadrana ST, dok će bronca put Herceg Novog. Četvrto mjesto zauzeli su domaćini, dok je pretposljednja momčad Primorca. Naši igrači zauzeli su posljednje mjesto.

Andrija Bjelica iz Cattara najbolji je vratar, Petar Vodopivec iz Jadrana Split najbolji je igrač dok je Balša Vučković iz momčadi Primorca najbolji strijelac s 27 postignutih golova.