Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uvjerljiva pobjeda na startu doigravanja PH

event 10.04.2021.

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su startali u doigravanju Prvenstva Hrvatske svladavši gradskog rivala Medveščaka sa 18:5 (5:0, 4:1, 6:1, 3:3). Iako u izmijenjenom sastavu, Žapci nisu imali nikakvih problema sa sedmoplasiranom momčadi ligaškog dijela Prvenstva. Od početka su krenuli snažno i nakon prvih osam minuta vodili 5:0. Nisu stali ni u nastavku te je semafor na Sveticama u […]

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su startali u doigravanju Prvenstva Hrvatske svladavši gradskog rivala Medveščaka sa 18:5 (5:0, 4:1, 6:1, 3:3).

Iako u izmijenjenom sastavu, Žapci nisu imali nikakvih problema sa sedmoplasiranom momčadi ligaškog dijela Prvenstva. Od početka su krenuli snažno i nakon prvih osam minuta vodili 5:0. Nisu stali ni u nastavku te je semafor na Sveticama u pauzi između druge i treće četvrtine pokazivao +8 (9:1) za Mladostaše. Tek su u posljednjoj dionici naši igrači malo usporili ritam i dozvolili Medvjedima 3 pogotka za konačnih 18.:5.

Utakmicu je vodio trener juniora Damir Vincek obzirom da je trenerski trojac zbog zdravstvenih razloga preventivno ostao kod kuće.

Rutinski smo odradili utakmicu, sa što manje umora s obzirom da su igrači u strogom režimu treninga u teretani i plivanja pred završnicu sezone. Osjetilo se to u igri kroz pokretljivost i tranziciju. Ovu smo utakmicu iskoristili kao priliku mlađim igračima koji su to pošteno odradili. Idemo odraditi uzvratnu utakmicu u srijedu i pripremati se za daljnje susrete u Prvenstvu – izjavio je trener Vincek nakon prve utakmice četvrtzavršnice Prvenstva Hrvatske.

Uzvratna utakmica četvrtzavršnog ogleda Mladosti i Medveščaka na rasporedu je u srijedu, s početkom u 20:45 h. Susret se igra na bazenu Mladosti na Savi.