Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uvjerljiva pobjeda nad Kazahstanom

event 19.07.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedila je momčad Kazahstana u posljednjem susretu skupine s 21:5 (6:1, 5:1, 5:1, 5:2). Nisu naši momci, izabranici Ivice Tucka, imali poteškoća u današnjem susretu. Svi su igrači imali priliku pokazati se u najboljem svjetlu. Golmanski tandem podijelio je minutažu pa je tako Marcelić branio posljednje dvije četvrtine i skupio 4 obrane. […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedila je momčad Kazahstana u posljednjem susretu skupine s 21:5 (6:1, 5:1, 5:1, 5:2).

Nisu naši momci, izabranici Ivice Tucka, imali poteškoća u današnjem susretu. Svi su igrači imali priliku pokazati se u najboljem svjetlu. Golmanski tandem podijelio je minutažu pa je tako Marcelić branio posljednje dvije četvrtine i skupio 4 obrane.

Vrh liste strijelaca pripao je Jokoviću i Šetki koji su 3 puta tresli protivničku mrežu, dvaput su precizni bili Lončar, Benić, Bušlje, Vrlić i Garcia, dok je 1 pogodak postigao Miloš.

Nakon pauze od 3 dana čeka nas susret četvrtfinala u kojem ćemo se za prolaz u 4 najbolje momčadi boriti protiv boljeg iz dvoboja Njemačka – Južna Afrika.