Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uvjerljiva pobjeda u Zadru na startu Prvenstva Hrvatske

event 24.03.2019.

Seniori Mladosti u bitno izmijenjenom i podmlađenom sastavu svladali su Zadar 1952 rezultatom 17:7 (4:2, 5:1, 2:3, 6:1) u prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske. Trener Zoran Bajić zbog ozljeda ostavio je u Zagrebu “pola” momčadi i na otvaranje ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u Zadar poveo od iskusnijih Radua, Ćuka, Miloša i Marcelića te mladiće stare od […]

Seniori Mladosti u bitno izmijenjenom i podmlađenom sastavu svladali su Zadar 1952 rezultatom 17:7 (4:2, 5:1, 2:3, 6:1) u prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske.
Trener Zoran Bajić zbog ozljeda ostavio je u Zagrebu “pola” momčadi i na otvaranje ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u Zadar poveo od iskusnijih Radua, Ćuka, Miloša i Marcelića te mladiće stare od 17 do 22 godine. Priliku da nose kapicu seniorske ekipe po prvi puta u službenoj utakmici dobili su Požarić i Mihić.
Žapci su od početka utakmice opravdali status favorita, pa je rezultat na poluvremenu glasio 9:3.
Tek u trećoj četvrtini igrači Zadra su malo došli do daha i uspjeli zabiti 3 gola u nizu za 10:6, ali nakon toga slijedi serija od 6 uzastopnih golova Mladosti za +10 koliko je iznosila i razlika na kraju utakmice.
Najraspoloženiji je bio Miloš sa 5 golova, po 3 su zabili Ćuk i Radu. Dva puta su se u listu strijelaca upisali Anzulović (na slici) i Kharkov, a po jedan gol su pridodali Bajić i Herceg.
Uzvratna utakmica se igra odmah sutra, u ponedjeljak u 20:45 na plivalištu SRC Mladost, a već u srijedu od 20:30 na Savu stiže Olympiacos u 11.kolu Lige prvaka.