Uvjerljiva pobjeda za kraj kalendarske godine u Regionalnoj ligi

event 26.11.2016.

Uvjerljivu pobjedu upisali su vaterpolisti Mladosti u 7. kolu Regionalne lige. Na bazenu na Savi slavili su protiv Budve rezultatom 18:3. Bila je ovo posljednja utakmica u Ligi u 2016. Od početka utakmice vidljiva je bila razlika u kvaliteti te je iz minute u minutu rasla prednost domaćeg sastava. Trener Štritof ovu je utakmicu iskoristio […]

Uvjerljivu pobjedu upisali su vaterpolisti Mladosti u 7. kolu Regionalne lige. Na bazenu na Savi slavili su protiv Budve rezultatom 18:3. Bila je ovo posljednja utakmica u Ligi u 2016.

Od početka utakmice vidljiva je bila razlika u kvaliteti te je iz minute u minutu rasla prednost domaćeg sastava. Trener Štritof ovu je utakmicu iskoristio za pružanje šanse mlađim igračima koji su pokazali da će se na njih moći računati u budućnosti. Posebno treba istaknuti posljednju četvrtinu koju su, osim na poziciji centra, odigrali naši juniori te su ju dobili rezultatom 7:3. Svoju šansu iskoristio je i vratar Šulekić kojemu je ovo bio prvi nastup u karijeri u Regionalnoj ligi.
U golijadi u zagrebačkim redovima najefikasniji su bili Brlečić, Paškvalin i Biljaka sa po 3 gola.
U Regionalnoj ligi sada slijedi duža stanka od mjesec i pol dana, a sljedeću utakmicu Žapci igraju protiv Partizana 14.1.2017. godine.