Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uvjerljivi kadeti u Splitu

event 04.03.2022.

Drugo kolo polufinalnog turnira Prvenstva Hrvatske za kadete donijelo je i drugu uvjerljivu pobjedu naših mladih Žabaca. U jutarnjem dijelu programa svladali su ekipu Poška 1937 18:3. Naši su Žapci malo uspavanije krenuli u susret nego što je to bilo jučer. Nakon prvih 7 minuta igre vodili su s 2:0. Potom je uslijedila najefikasnija četvrtina […]

Drugo kolo polufinalnog turnira Prvenstva Hrvatske za kadete donijelo je i drugu uvjerljivu pobjedu naših mladih Žabaca. U jutarnjem dijelu programa svladali su ekipu Poška 1937 18:3.

Naši su Žapci malo uspavanije krenuli u susret nego što je to bilo jučer. Nakon prvih 7 minuta igre vodili su s 2:0. Potom je uslijedila najefikasnija četvrtina s osam postignutih pogodaka. I nakon promjene strana gledali smo isti scenarij. +6 u trećoj za ulazak u posljednju četvrtinu s +14. U posljednjoj su dionici izabranici Roberta Sappea ubacili u nižu brzinu i čuvali snagu za večerašnji dvoboj, posljednji u skupini prvog dijela natjecanja.

Petar Erenda i Lovro Petković postigli su po 4 pogotka, Grgur Mihaljević i Matej Šorić dodali su po 3, dok su jednom precizni bili Andrija Čolović, Leo Radetić, Jakov Petrović Malešević i Deni Sappe.

Večeras je na rasporedu posljednji dvoboj prvog dijela natjecanja. U 3. kolu Mladostaši će igrati protiv Zadra. Dvoboj je na rasporedu u 19:50 h.