Posjeti HAVK Mladost web-shop

Uz 6 bodova do 4.mjesta, Hrestak:”Pritisak nas drži budnima”

event 05.11.2015.

Slijedi nam vikend dvoboja protiv splitskih klubova nakon kojeg Mladostaši se čak mogu naći na 4. mjestu Regionalne lige. Trener Hrestak prije svega želi napredak u igri… Nakon dva poraza prošli tjedan, Mladostaši znaju da više nemaju pravo na kiks ukoliko žele na kraju sezone nastupiti na final 4 Regionalne lige. Na južnoj turneji zagrebački […]

Slijedi nam vikend dvoboja protiv splitskih klubova nakon kojeg Mladostaši se čak mogu naći na 4. mjestu Regionalne lige. Trener Hrestak prije svega želi napredak u igri…

Nakon dva poraza prošli tjedan, Mladostaši znaju da više nemaju pravo na kiks ukoliko žele na kraju sezone nastupiti na final 4 Regionalne lige. Na južnoj turneji zagrebački sastav bio je bez centra, ali unatoć tome trener Hrestak nije bio zadovoljan s igrama svoje momčadi:
Prije svega nadam se da smo izvukli pouke iz prošlotjednih utakmica je one nisu bile dobro odigrane. Jug je veliki favorit cijele Lige, ali mi moramo i možemo bolje od prikazanog. Svi znamo da je teško igrati bez centra, ali neke greške koje su nam se događale nisu uzrokovane neigranjem centara. Osim toga, što se prije priviknemo na takvu igru biti će nam bolje i lakše“.

Od prošlog tjedna Mladostaši su pojačani povratkom u momčad Marka Pavičića što sigurno i veseli prvog trenera zagrebačkog sastava:
Marko Pavičić će sigurno pridonijeti našoj igru i puno će pomoći Ivanu Milakovicu na poziciji beka. Ipak njegove prave utakmice možemo očekivati tek krajem siječnja kada se liga nastavlja nakon EP u Beogradu.”

U sastav se vraća Paškvalin, ali nažalost za Geratovića je vjerojatno sezona završena. Život ide dalje i slijede nam nove dvije važne utakmice tako da Žapci nemaju puno vremena za dodatno uigravanje momčadi. Svjestan je toga i Hrestak te je svoja razmišljanja okrenuo prema vikendu koji je pred nama:
Utakmice protiv Mornara i POŠK-a važne su nam kao i sve slijedeće koje nam poslije dolaze. Respektiramo protivnike i svjesni smo svih zamki koje njihova igra krije.”

Osjećaju li igrači pritisak dobrog rezultata, nakon remija protiv Partizana i poraza od Jadrana, u borbi za final 4?
Pritisak je dobra stvar jer te drži budnim i ja se nadam da ga igrači osjećaju“.

Mornar je u prošlom tjednu kod kuće remizirao za Radničkim te su im sada bodovi iz Zagreba još potrebniji.
Mene ne iznenađuje remi Mornara i Radnickog. Liga je dosta ujednačena osim što su Jug i Primorje izraziti favoriti. Poraz protiv Radničkog je možda razljutio trenera Mornara. Ipak mislm da taj rezultat ne utječe previše na ovu našu utakmicu jer i da su pobijedili u Zagreb bi došli po bodove.”

Još jednom pozivamo sve navijače i prijatelje Mladosti da dođu na bazen na Savi i podrže našu mladu momčad. Sa novih 6 bodova gotovo siguno će Mladostaši preskočiti Crvenu zvezdu (igra protiv Juga) te Mornara (osim protiv nas igra i protiv Primorja). Partizan igra protiv Juga i protiv Jadran Cerina te uz povoljne rezultate u tim utakicama evo Žabaca na 4. poziciji.