Posjeti HAVK Mladost web-shop

Važna pobjeda protiv Mornara BS

event 25.02.2022.

Mlađi kadeti Mladosti su nadigrali vršnjake iz Mornara BS 14:8 (6:4, 3:2, 2:1, 3:1) u trećem kolu skupine B polufinalnog turnira za Prvenstvo Hrvatske. Tek na samom početku susreta Mornari su bili u vodstvu, a ostatak susreta protekao je u znaku Žabaca. Do poluvremena su mladostaši osigurali vodstvo od 3 razlike, a nakon promjene strana […]

Mlađi kadeti Mladosti su nadigrali vršnjake iz Mornara BS 14:8 (6:4, 3:2, 2:1, 3:1) u trećem kolu skupine B polufinalnog turnira za Prvenstvo Hrvatske.

Tek na samom početku susreta Mornari su bili u vodstvu, a ostatak susreta protekao je u znaku Žabaca. Do poluvremena su mladostaši osigurali vodstvo od 3 razlike, a nakon promjene strana prednost je i povećana. Sappe je postigao najviše golova, čak 7, a po dva puta su mrežu protivničkog vratara pogodili Maglica i Modrić. Osim njih trojice, u strijelce su se upisali Štefelić, Mihaljević i Strahonja.

Nakon tri odigrana kola “križaju” se skupine A i B, a Mladost sutra u 18:45 igra protiv Vukovara te u nedjelju u 9:00 protiv Opatije.

Igrači koje vode trenerica Marinković i pomoćnik Štritof ovom su pobjedom došli na korak do plasmana na finalni turnir Prvenstva Hrvatske. Podsjetimo, završni turnir će izboriti 4 prvoplasirana sastava od 8 koliko ih nastupa na šibenskom polufinalnom turniru.