11 dana od posljednje utakmice

Večeras protiv Riječana pred kamerama SPTV

event 23.11.2022.

Danas je točno 11 dana od posljednje utakmice naše prve momčadi. Bilo je to u Zadru, 12. ovog mjeseca, kada smo u 5. kolu pobijedili ‘fenjeraša’ lige, momčad Zadra 1952 s visokih 22:5. Međutim, ovako dugačko razdoblje bez utakmica, za ovu sezonu i za naš klub netipično za ovu sezonu, svakako je dobro došlo.

Sanirane su sve ozljede, odagnani svi bolovi, izliječene sve bolesti poput lakših prehlada primjerice. Uz sve, imali su momci zajedno sa stručnim stožerom prvi put priliku od kako je sezona počela, raditi malo više i mirnije, u kontinuitetu, bez stalnog ‘letanja’ iz utakmice u utakmicu. Nakon ubitačnog početka i ritma od 29 susreta u malo manje od dva mjeseca, ovakva uvjetno rečeno stanka, prije bi to i ispravnije nazvali predah, došao je u pravi trenutak.

– Prvi put smo od početka sezone svi zdravi i kompletni – prvi je raport s najboljim mogućim sadržajem, našeg trenera Zorana Bajića.

– Znamo koji je ulog u igri. Znamo koja je važnost utakmice pred nama. Mislim da nam je Primorje najozbiljniji konkurent za treće mjesto. Krasi ih jako dobar protunapad, kako individualan, tako i kolektivan. Imaju 3-4 igrača koji su vrlo važne karike i najveći broj golova i ide odnosno zasluga su njih, tako da ćemo probati zatvarati njihovu lijevu stranu. Naravno, i gledati da mi sami budemo što je moguće agresivniji i čvršći. Deset dana smo se ‘punili’ za ovo večeras, te spremni i orni dočekujemo utakmicu s Riječanima – naglasio je za kraj trener Bajić.

Za sve koji iz nekog razloga ne mogu doći ili stići na tribine našeg bazena večeras, a mladostaško im srce bije, uz Žapce možete biti i pratiti nas i u programu Sportske televizije (SPTV) od 21.00 sat.