Posjeti HAVK Mladost web-shop
Četvrtfinalni uzvrat protiv Mornara

Večeras ulazimo u polufinale Prvenstva Hrvatske!

event 29.03.2023.

Ovakva najava može izgledati, zazvučati nadmeno ili bahato

Možda netko može prigovoriti i da nije posve u duhu sporta jer uvijek se i suparnika nešto ”pita’, a nadasve uvažava. Međutim, ovakav naslov ne odražava nepoštovanje prema suparniku (dapače), već jednostavno i samo duboku vjeru u sposobnosti i kvalitete naših mladića, naše prve momčadi.

Dakle, večeras (srijeda, 29. ožujka), od 20.30 sati na našem bazenu uz Savu, ugošćujemo splitski Mornar BS u uzvratnoj utakmici četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske. U prvom susretu prije 12 dana u Splitu, nedoumica nije bilo. Naša je momčad cijelo vrijeme vodila. U uvodnim već minuta, vodstvom 3:0 jasno postavila ‘stvari na svoje mjesto’. Najveće vodstvo imali smo četiri minute prije kraja (+7 ili 13:6), ali i konačnih 14:9 držimo da će biti i više no dovoljno za miran uzvrat. Utakmicu u kojoj očekujemo i još jednu pobjedu, ‘podebljavanje’ splitske prednosti, te plasman u polufinale državnog prvenstva u kojem nas već čeka dubrovački Jug.

Pozivamo vas na večerašnji susret i navijanje dakako na tribinama uz Savu od 20.30 sati, a svi koji nisu u Zagrebu ili nisu u mogućnosti doći osobno na utakmicu, nudimo vam prijenos na YouTube kanalu HAVK Mladost.