Posjeti HAVK Mladost web-shop

Velika pobjeda Mladosti na gostovanju u Hannoveru

event 04.03.2020.

Vaterpolisti Mladosti se s gostovanja u Hannoveru vraćaju s važna tri boda u Ligi prvaka. Žapci su slavili nad Waspo 98 rezultatom 12:18 (2:2, 4:7, 4:5, 2:4) te su korak bliže plasmanu u Final Eight prestižnog europskog natjecanja što su iz kluba od početka sezone najavljivali kao cilj. Mladost su do pobjede vodili Luka Bukić […]

Vaterpolisti Mladosti se s gostovanja u Hannoveru vraćaju s važna tri boda u Ligi prvaka. Žapci su slavili nad Waspo 98 rezultatom 12:18 (2:2, 4:7, 4:5, 2:4) te su korak bliže plasmanu u Final Eight prestižnog europskog natjecanja što su iz kluba od početka sezone najavljivali kao cilj. Mladost su do pobjede vodili Luka Bukić i Lovre Miloš s po četiri pogotka.

 Mladost je na gostovanje došla oslabljena izostancima vratara Ivana Marcelića i centra Josipa Vrlića, a zbog brutalnosti Matiasa Biljake u posljednjoj utakmici imali su i igrača manje u rosteru. Unatoč tome, Žapci su nametnuli svoju igru i izborili pobjedu. Priliku za konačnu potvrdu plasmana u Final Eight čeka ih u idućem kolu Lige prvaka kada Mladost mora pobijediti Terrassu.

 Za HAVK Mladost igrali su, Cosmin Radu, Lovre Miloš (4), Miloš Ćuk (2), Luka Bajić, Luka Bukić (4), Franko Lazić (3), Alex Bowen (1), Aljoša Kunac (1), Konstantin Kharkov (3) Jerko Jurlina i Marko Miškić i Marin Dašić.

 Ispred Žabaca je sada pauza za reprezentativne obaveze i kvalifikacijski olimpijski turnir u Rotterdamu. Iduća utakmica čeka ih tek 10. travnja kada na domaćem bazenu dočekuju Terrassu.