Posjeti HAVK Mladost web-shop

Velika pobjeda u Beogradu

event 20.10.2017.

U derbiju 2. kola Regionalne lige Mladost je u Beogradu pobijedila Partizan rezultatom 9:5. Važna pobjeda izborena je najviše zahvaljujući izvrsnoj igri u prvoj četvrtini koju su Mladostaši dobili sa 4:1. U tom periodu posebno se istaknuo Bukić koji je postigao prva tri gola na utakmici. Radu je vanjskim šutem sa igračem više povećao na […]

U derbiju 2. kola Regionalne lige Mladost je u Beogradu pobijedila Partizan rezultatom 9:5.

Važna pobjeda izborena je najviše zahvaljujući izvrsnoj igri u prvoj četvrtini koju su Mladostaši dobili sa 4:1. U tom periodu posebno se istaknuo Bukić koji je postigao prva tri gola na utakmici. Radu je vanjskim šutem sa igračem više povećao na 4:0 i bila je to najava slavlja u Beogradu. Do kraja susreta prednost Žabaca nije išla preko +4, ali su stalno držali domaćine u zaostatku. Dolaskom trenera Bajića Mladostaši su napravili veliki iskorak u realizaciji igrača više. U prvoj četvrtini (kad su stvarali prednost) iskoristili su 3 od 4 napada, a u cijelom susretu imali su vrlo dobrih 62% realizaciju brojčane prednosti u bazenu. Veliki doprinos ovoj pobjedi dala je izvrsna igra u obrani na čelu sa kapetanom Marcelićem. Izvrsnom taktičkom igrom zaustavljeni su svi bitni Partizanovi igrači, a jedan od bitnijih (ljevoruki Radojević) je već u 3. četvrtini završio utakmicu zbog 3 prekršaja.
U već spomenutog Bukića, 2 gola postigao je Bašić dok su po 1 gol zabili Radu, Zović, Lazić i Marković. Vratar Marcelić skupio je 10 obrana.
Nakon dva kola Mladostaši imaju izvrsnih 6 bodova, a u sljedećem kolu očekuje ih hrvatski dvoboj protiv Mornara. Taj susret igra se za tjedan dana na bazenu Mladosti uz Savu.