Posjeti HAVK Mladost web-shop

Velika pobjeda Žabaca u Beogradu

event 08.10.2022.

Pobjedom i s tri zaslužena boda nakon sjajne igre i uvjerljive pobjede, naš seniorski pogon otvorio sezonu i u još jednom natjecanju, Premier ligi. U 1. kolu prvog turnira skupine C, a koji se igra u Beogradu, naši su momci iskazali svu nadmoć nad srpskim prvoligašem, momčadi Šapca. Pobjeda nije niti jednog trenutka dolazila u […]

Pobjedom i s tri zaslužena boda nakon sjajne igre i uvjerljive pobjede, naš seniorski pogon otvorio sezonu i u još jednom natjecanju, Premier ligi.

U 1. kolu prvog turnira skupine C, a koji se igra u Beogradu, naši su momci iskazali svu nadmoć nad srpskim prvoligašem, momčadi Šapca. Pobjeda nije niti jednog trenutka dolazila u pitanje, suparnik nije imao trunke šanse, osim ako netko ne spomene da je Šabac prvi poveo (0:1). To je bio jedini bljesak suparnika, a nakon njega je uslijedila ‘vodena oluja’ mladostaša. Nakon prve četvrtine 2:1, nakon polovice susreta 5:2, pa početkom treće četvrtine 7:2, 10:3, pa 14:5…

Mladostaši su utakmicu učinili dosadnom, iako nemamo ništa protiv takve vrste ‘dosade’ i ubuduće. Odličnom na čelu s vratarom Jurlinom, te sjajnim, brzim napadima, raznovrsnošću i šutevima s vanjskih pozicija, razbijena je ne samo obrana, nego svaka koncepcija momčadi sa zapada Srbije.

Strijelci za Mladost bili su Dario Rakovac 4, Maroje Gluhaić 3, Marko Elez 2, David Mijić 2, te Ivan Vrbnjak i Branimir Herceg po 1 gol.

U subotu, u 2. kolu na istom bazenu u Beogradu, od 19.45 sati, te uz prijenos na Arena Sport 2, Mladost igra protiv daleko jačeg suparnika, aktualnog doprvaka Europe, Novog Beograda.