Posjeti HAVK Mladost web-shop

Veliki derbi na Savi odlučuje o drugom mjestu

event 23.11.2017.

U petak 24.11. na Savi će igrati dvoboj koji direktno odlučuje o drugom mjestu u Regionalnoj ligi. U goste Mladosti stiže crnogorski Jadran iz Herceg Novog. U prošlom kolu Novaljani su pomalo iznenađujuće na svom bazenu ispustili bodove protiv Partizana. Odigrali su neriješeno (7:7) te su zaostali za Žapcima 2 boda. Igrači pod vodstvom trenera […]

U petak 24.11. na Savi će igrati dvoboj koji direktno odlučuje o drugom mjestu u Regionalnoj ligi. U goste Mladosti stiže crnogorski Jadran iz Herceg Novog.

U prošlom kolu Novaljani su pomalo iznenađujuće na svom bazenu ispustili bodove protiv Partizana. Odigrali su neriješeno (7:7) te su zaostali za Žapcima 2 boda. Igrači pod vodstvom trenera Gojkovića samo pobjedom u Zagrebu mogu isprati ovaj domaći gubitak bodova. S druge strane Mladostašima se ukazuje prilika da pobjegnu prvim pratiteljima na 5 bodova koliko za sada već bježe Partizanu i Mornaru.
U najavi ovog susreta svakako se treba sjetiti početka sezone i kvalifikacija za europsku Ligu prvaka. Na istom bazenu uz Savu Mladosašima je trebao samo bod, ali su Jadranaši slavili sa visokih 12:7 i Žapcima zatvorili vrata europske sezone. Nakon tog poraza priliku za vođenje momčadi dobio je trener Bajić koji od tada prilično uspješno kormilari mladostaškim brodom. Igraći će sigurno biti jako motivirani kako bi pokazali da je onaj poraz bio samo loš dan. Treba naglasiti kako Novljani jako dobro guraju u Ligi prvaka gdje iz dva susreta imaju dvije pobjede i na vrhu su ljestvice zajedno sa velikanima Pro Reccom i Szolnokijem. Pitanje je da li trener Gojković ima dovoljno širok kadar za guranje na dva fronta i tu se krije jedna od šansi Mladostaša. Naime, samo 5 dana kasnije u Ligi prvaka u Herceg Novom gostuje mađarski Eger u jako važnoj utakmici gdje bi pobjedom Crnogorci napravili veliki korak ka završnom turniru Lige prvaka.
Sve u svemu na Savi nas s početkom u 20:15 očekuje prava vaterpolo poslastica na koju Vas sve pozivamo. Pomozite Mladostašima da ostvare još jednu pobjedu i ostvare bodovnu razliku nad konkurentima za mirniji nastavak sezone.
Svi koji ipak neće moći utakmicu pratiti na bazenu, mogu je u živo pratiti na televiziji Arena sport 1. Sam prijenos počinje 15tak minuta prije početka same utakmice.