Posjeti HAVK Mladost web-shop

Veliko predstavljanje Mladostaša subotu na Cvjetnom trgu

event 12.09.2018.

U subotu 15.9.2018. u 12:30 na Cvjetnom trgu u Zagrebu HAVK Mladost predstavit će momčad s kojom će krenuti u lov na Ligu prvaka te borbu u Regionalnoj ligi. Dođite u što većem broju te se družite s našim igračima. HAVK Mladost najtrofejniji je hrvatski vaterpolo klub koji je tijekom desetljeća uveseljavao generacije Zagrepčana. Žapci […]

U subotu 15.9.2018. u 12:30 na Cvjetnom trgu u Zagrebu HAVK Mladost predstavit će momčad s kojom će krenuti u lov na Ligu prvaka te borbu u Regionalnoj ligi. Dođite u što većem broju te se družite s našim igračima.

HAVK Mladost najtrofejniji je hrvatski vaterpolo klub koji je tijekom desetljeća uveseljavao generacije Zagrepčana. Žapci su u Zagreb tijekom 72 godine postojanja donijeli brojne trofeje, uključujući i prestižnu titulu najboljeg svjetskog vaterpolo kluba na svijetu. Mladost je tijekom godina dala brojne velikane hrvatskog i europskog vaterpola te pomogla izgraditi Hrvatsku kao svjetski prepoznatljivu vaterpolo naciju.
Pred HAVK Mladost uzbudljiva je sezona puna izazova. Žapce ove godine očekuju prvenstvo i Kup Hrvatske, Triglav regionalna vaterpolo liga te, nakon trogodišnje stanke, i Euro liga u kojoj će se klub sa Save susresti s najboljim vaterpolo klubovima Europe.
Ususret novoj sezoni, HAVK Mladost održat će predstavljanje seniorske ekipe Žabaca. Bit će to prilika građanima za upoznavanje s igračima i druženje s nekim novim, budućim vaterpolskim junacima.
Predstavljanje će se održati u subotu, 15. rujna u 12.30 sati na Cvjetnom trgu. Ovim putem pozivamo Vas ako postoji mogućnost da nam se pridružite na predstavljanju seniorske momčadi HAVK Mladost kako biste podržali Žapce. Vjerujem kako zajednički možemo ispisati još jednu stranicu zagrebačke sportske povijesti