Posjeti HAVK Mladost web-shop

Vincek: Očekujem od seniora da podnesu glavni teret na Prvenstvu Hrvatske

event 11.02.2019.

Juniori Mladosti putuju u Dubrovnik na Prvenstvo Hrvatske koje se igra 12. i 13. veljače. a na kojem će osim Žabaca nastupiti domaći Jug CO, Primorje EB i Mornar BS. Trener Damir Vincek analizirao je nadolazeće juniorsko Prvenstvo Hrvatske: “Idemo na finalni turnir u kompletnom sastavu i svi igrači su zdravi i spremni za tri […]

Juniori Mladosti putuju u Dubrovnik na Prvenstvo Hrvatske koje se igra 12. i 13. veljače. a na kojem će osim Žabaca nastupiti domaći Jug CO, Primorje EB i Mornar BS.
Trener Damir Vincek analizirao je nadolazeće juniorsko Prvenstvo Hrvatske:
“Idemo na finalni turnir u kompletnom sastavu i svi igrači su zdravi i spremni za tri iznimno teške i neizvjesne utakmice. Svaka momčad ima nekoliko dobrih pojedinaca koji uredno igraju za seniore i odrađuju vrhunske i prave utakmice i normalno da će oni morati ponijeti glavni teret na svim utakmicama. Tu mislim i na naše igrače Hercega, Bajića, Fabrisa, Samardžića a i od ostalih očekujem da daju svoj doprinos.
Imali smo nekoliko zajedničkih treninga i odradili pojedine taktičke elemente koje bi trebalo provoditi na samom turniru. Sigurno da će to biti naporan turnir, jer u relativno kratkom vremenu igramo tri teške utakmice, ali probat ćemo to odraditi na najbolji mogući način.
Malu prednost dajem Jugu kao domaćinu, ali i druge momčadi imaju svoje kvalitete za osvajanje turnira, tu naravno mislim i na nas. Idemo polako iz utakmice u utakmicu, probat odigrati koncentrirano i da svaki pojedinac da svoj maksimum bez obzira na vrijeme provedeno u igri. Prva utakmica je protiv Mornara, koji je prošle godine bio prvak Hrvatske, i sigurno bi bilo dobro otvoriti turnir s pobjedom. Ponavljam očekujem tri teške i kvalitetne utakmice, a mi ćemo probat ostvariti što bolji rezultat.”

Ovu Vincijevu iscrpnu najavu valja nadopuniti samo podacima o satnici Žabaca.
12.2. u 19:20 Mornar BS – Mladost
13.2. u 10:30 Primorje EB – Mladost
13.2. u 18:50 Mladost – Jug CO
Sve utakmice moći će se pratiti uživo na televiziji Planet Sport 1 ili 2, te na stranici HVS-a u live scoringu. Sretno Žapci!!