Posjeti HAVK Mladost web-shop

Vincek: Za Kup se moramo bolje spremiti

event 14.02.2019.

Nakon osvojenog srebra na juniorskom Prvenstvu Hrvatske, Damir Vincek, strateg naših juniora, iznio je svoje prve impresije: “Ukratko, mislim da je Jug danas bio bolji, jer smo samo prvu četvrtinu odigrali kako treba, odradili dobru obranu, a i nešto je prošlo u napadu. Nakon toga smo stali s igrom, radili početničke greške, loš protok lopte […]

Nakon osvojenog srebra na juniorskom Prvenstvu Hrvatske, Damir Vincek, strateg naših juniora, iznio je svoje prve impresije:
“Ukratko, mislim da je Jug danas bio bolji, jer smo samo prvu četvrtinu odigrali kako treba, odradili dobru obranu, a i nešto je prošlo u napadu. Nakon toga smo stali s igrom, radili početničke greške, loš protok lopte u napadu, jednostavno nismo imali rješenja protiv zonske obrane, pa smo upućivali šuteve iz teških situacija koji su bili lagan posao za njihovog vrlo dobrog vratara Vukojevića. Naime taj problem smo imali i u prve dvije utakmice, ali to smo uspjeli nekako riješiti kroz kontranapade pa je bilo nekako lakše. Evidentan je bio i umor naših glavnih igrača i to se sigurno osjetilo u našoj igri. Na žalost nismo iskoristili svoje šanse. Jug je zasluženo pobijedio u ovoj utakmici. Sigurno ćemo se morati bolje spremiti za Kup Hrvatske koji se igra na ljeto.”
Tomica
Baja
Brane