Posjeti HAVK Mladost web-shop

Visković najefikasniji u pobjedi protiv Jadrana

event 03.04.2021.

U pretposljednjem kolu druge faze Prvenstva Hrvatske Mladost je uvjerljivo svladala Jadran rezultatom 15:5 (5:1, 5:0, 5:2, 0:2) i osigurala drugu poziciju u doigravanju za prvaka. Tri dana nakon domaćeg poraza u Premier regionalnoj ligi od splitskog Jadrana, Žapci su otputovali u Split i revanširali se Jadranašima. S kamatama. Bila je to, kako se voli […]

U pretposljednjem kolu druge faze Prvenstva Hrvatske Mladost je uvjerljivo svladala Jadran rezultatom 15:5 (5:1, 5:0, 5:2, 0:2) i osigurala drugu poziciju u doigravanju za prvaka.

Tri dana nakon domaćeg poraza u Premier regionalnoj ligi od splitskog Jadrana, Žapci su otputovali u Split i revanširali se Jadranašima. S kamatama.

Bila je to, kako se voli reći i napisati, jednosmjerna utakmica. Igrači Mladosti su se od samog početka pokazali raspoloženijima od domaćina. Prednost ostvarena u početku utakmice, rasla je iz četvrtine u četvrtinu, da bi tek u zadnjoj dionici igrači trenera Bajića, “spustili nogu s gasa” i dozvolili domaćinima da ublaže vrlo visok poraz.

Mladost je i u ovoj utakmici nastupila bez ozlijeđenog Harkova, kojeg je na desnom krilu uspješno nadomjestio Ante Visković. Viski, koji je i sam izbivao zbog ozljede, se vraća u formu te je bio najefikasniji u redovima Žabaca. Postigao je 4 zgoditka, bez promašenog šuta. Na listi strijelaca slijedio ga je Lazić s 3 postignuta gola, te trio Dašić, Bukić i Radu sa po 2 gola. Bušlje i Mislav Vrlić bili su po jednom strijelci u pobjedi Mladosti kojom su naši igrači potvrdili 2. mjesto na tablici te osigurali domaćinstvo u prvom susretu polufinalnog razigravanja za prvaka Hrvatske.

U zadnjem kolu druge faze Mladost gostuje u Rijeci gdje u subotu 3.4. u 20:00 igra protiv Primorja EB. U tom susretu će trener Zoran Bajić pružit priliku mlađim igračima da iskažu svoj potencijal.