Posjeti HAVK Mladost web-shop

Visoka pobjeda za kraj

event 04.12.2017.

U posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira za Kup Hrvatske Mladost je pobijedila Zadar rezultatom 23:5. Žapci su zauzeli treće mjesto i nisu izborili final 4. Nakon razočarenja dan ranije i poraza od POŠK-a, posljednjeg dana turnira Žapci su morali odraditi još jedno kolo. Iako je već sve bilo jasno da nisu ostvarili zacrtani, Mladostaši su bez […]

U posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira za Kup Hrvatske Mladost je pobijedila Zadar rezultatom 23:5. Žapci su zauzeli treće mjesto i nisu izborili final 4.

Nakon razočarenja dan ranije i poraza od POŠK-a, posljednjeg dana turnira Žapci su morali odraditi još jedno kolo. Iako je već sve bilo jasno da nisu ostvarili zacrtani, Mladostaši su bez opuštanja odradili najlakšeg protivnika u grupi. Od početka do kraja utakmice na bazenu se vidjela velika razlika u kvaliteti što je najbolje i pokazao semafor na kraju utakmice – 23:5. Bila je to najuvjerljivija pobjeda na turniru, ali vjerujemo da je to slaba utjeha našim igračima koji se u Zagreb vraćaju razočarani zbog ne plasmana na završni turnir. U posljednjoj utakmici najviše golova postigao je Bašić (5); vrlo efikasni su bili još i Bukić i Bajić sa 4 gola. Ostali strijelci su Samardžić (3); Radu, Vlahović i Lazić po 2, te Zović 1 gol. Trener Bajić dao je priliku svim igračima iz zapisnika.
Žapcima sada slijedi pauza od mjesec dana kada se nastavlja Regionalna liga.