Posjeti HAVK Mladost web-shop

Vrlo dobar Bukić u pobjedi Hrvatske

event 04.01.2016.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u Dubrovniku nastupa na posljednjem pripremnom turniru prije Prvenstsva Europe u Beogradu. U prvom kolu u Dubrovniku Hrvati su pobijedili Brazil sa 12:8 uz 2 gola Luke Bukića. U sastavu Hrvatske reprezentacije bila su i dva Mladostaša. Rezrevni vratar Marcelić nije ulazio u igru, dok je Luka Bukić odigrao vrlo dobru utakmicu […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u Dubrovniku nastupa na posljednjem pripremnom turniru prije Prvenstsva Europe u Beogradu. U prvom kolu u Dubrovniku Hrvati su pobijedili Brazil sa 12:8 uz 2 gola Luke Bukića.

U sastavu Hrvatske reprezentacije bila su i dva Mladostaša. Rezrevni vratar Marcelić nije ulazio u igru, dok je Luka Bukić odigrao vrlo dobru utakmicu u kojoj je sudjelovao sa 2 pogotka i to zanimljivo Luka je postigao prvi i posljednji pogodak na utakmici.
Igrači izbornika Ivice Tucka odigrali su jako dobru prvu četvrtinu koju du dobili rezultatom 4:1 te su u nastavku mirno ostvarili pobjedu. Najveću prednost od 5 pogodaka (10:5) ostcarili su sredinom 3. ćetvrtine.

Najbolji strijelci hrvatske reprezentacije bili su Petković i Joković sa 4 pogotka, dok je 2 postigao i Vukičević.

U utorak 5.1 na rasporedu su čak dva kola, a Hrvatska ujutro (12:20) igra protiv Njemačke te turnir zaključujemo protiv Crne gore u 18:20.