Dugi vikend – svi na Mladost

event 26.10.2016.

U vikendu koji je pred nama Mladostaši igraju 2. fazu LEN kupa. Klub poziva sve da dođu na bazen na Savi bodriti naše Žapce na turniru na kojem igraju protiv POŠK-a, Posillipa i BVSC-a. Nakon uspjeha u 1. fazi LEN kupa i osvajanja turnira u Francuskoj, igrači Mladosti žele napraviti korak više te izboriti jedno […]

U vikendu koji je pred nama Mladostaši igraju 2. fazu LEN kupa. Klub poziva sve da dođu na bazen na Savi bodriti naše Žapce na turniru na kojem igraju protiv POŠK-a, Posillipa i BVSC-a.

Nakon uspjeha u 1. fazi LEN kupa i osvajanja turnira u Francuskoj, igrači Mladosti žele napraviti korak više te izboriti jedno od prva dva mjesta na turniru 2. faze. Ovaj važan turnir igra se u Zagrebu, na bazenu uz Savu, što je svakako prednost treneru Štritofu i njegovim mladićima da uz podršku navijača ostvare željeni cilj. Na turniru nastupaju hrvatski POŠK, uvijek jaki talijanski Posillipo te neugodni Mađari BVSC.

Biti će to jak i neizvjestan turnir zbog čega klub poziva sve navijače da dođu u što većem broju kako bi uživali u vrhunskom vaterpolu te podržali našu ekipu.

Raspored turnira:
raspored