Posjeti HAVK Mladost web-shop

Za kraj godine na Savu stiže Marseille

event 09.12.2019.

Danas u ponedjeljak 9.12. u 20:30 na Savi Mladost igra vrlo bitnu utakmicu 7. kola LEN Lige prvaka protiv francuskog Marseillea. Iako je ponedjeljak dan kada obično nema vaterpolskih utakmica, danas se na Savi odigrava dvoboj u kojem Žapci traže pobjedu koja bi im znatno “podebljala” izglede u borbi za završni turnir Lige prvaka koji […]

Danas u ponedjeljak 9.12. u 20:30 na Savi Mladost igra vrlo bitnu utakmicu 7. kola LEN Lige prvaka protiv francuskog Marseillea. Iako je ponedjeljak dan kada obično nema vaterpolskih utakmica, danas se na Savi odigrava dvoboj u kojem Žapci traže pobjedu koja bi im znatno “podebljala” izglede u borbi za završni turnir Lige prvaka koji se u lipnju igra u Genovi.

Nema sumnje da su trener Bajić i igrači itekako svjesni uloga u ovoj utakmici. Poglavito nakon blijedog izdanja u prošlom kolu u Budimpešti. Posjetitelji koji večeras dođu na utakmicu sigurno će vidjeti borbeno i kvalitetno izdanje Mladosti.

Francuzi zaostaju bod iza Žabaca, nakon pomalo iznenađujućeg poraza u prošlom kolu od Terrasse na svom plivalištu. Vrlo dobra su momčad koja je uspjela svladati i OSC usred Budimpešte. Bivši Žabac Ante Vukičević je možda i najistaknutije ime, uz vratara Šćepanovića te nekolicine francuskih reprezentativaca.

Dodatna draž ovog dvoboja leži u činjenici da će u 8. kolu, koje je na rasporedu u veljači 2020., klubovi zamijeniti domaćinstva, te je lako moguće da bolji iz ta dva susreta bude osmi putnik za Genovu.

Nakon ovog susreta slijedi podulja pauza zbog nastupa reprezentacija U-20 u Kuvajtu i seniorske u Budimpešti, a gotovo svi igrači Mladosti su u nekoj od selekcija. Motiv je to više za naše dečke da daju sve od sebe i s pobjedom se “raziđu” u reprezentativne kampove.

Podržimo večeras Mladost u važnom dvoboju! Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti na platformi ulaznice.hr.