Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žabice juniorske prvakinje Hrvatske

event 14.11.2015.

Mlade igračice Mladosti postale su nove prvakinje Hrvatske do 18 godina. Iz redova mladih Žabica dolazi i najbolja igračica i najbolji strijelac turnira, Petra Bukić. Od 13.-14.11. u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za juniorke U18. NA turniru su sudjelovale četiri ekipe, te je ekipa Mladosti ostvarila tri pobjede i sa stopostotnim učinkom osvojile naslov […]

Mlade igračice Mladosti postale su nove prvakinje Hrvatske do 18 godina. Iz redova mladih Žabica dolazi i najbolja igračica i najbolji strijelac turnira, Petra Bukić.

Od 13.-14.11. u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za juniorke U18. NA turniru su sudjelovale četiri ekipe, te je ekipa Mladosti ostvarila tri pobjede i sa stopostotnim učinkom osvojile naslov prvakinja.

U prvom kolu mlade Žabice pobijedile su Viktoriju 11:5, a u drugom su bile bolje od igračica Primorja sa 8:4.

Odlučujuća utakmica bila je u zadnjem kolu protiv Suzuki Bure koja je također u prve dvije utakmice upisala dvije pobjede. Žabice su pitanje pobjednica rješile u prve dvije četvrtine jer su na poluvrijeme otišle rezultatom 7:2. Do kraja susreta mirno su sačuvale prednost i veselje je moglo početi.

Najbolja igračica i strijelac turnira sa 10 postignutih zgoditaka je Petra Bukić iz Mladosti dok je najbolja golmanica Alexandra Ratković iz Primorja EB.