Žabice osvojile Prvenstvo Hrvatske

event 26.05.2018.

Vaterpolistice Mladosti pobijedile su u Splitu igračice POŠK-a rezultatom 14:6 (5:0, 1:2, 5:1, 3:3) i s dvije pobjede u finalu postale prvakinje Hrvatske!!! Na desetu obljetnicu rada, ŽAVK Mladost je osvojio i treći trofej u ovoj sezoni. Nakon pobjede u Kupu Hrvatske, osvajanja Regionalne lige, djevojke su večeras u Splitu podigle pehar za osvojeno Prvenstvo […]

Vaterpolistice Mladosti pobijedile su u Splitu igračice POŠK-a rezultatom 14:6 (5:0, 1:2, 5:1, 3:3) i s dvije pobjede u finalu postale prvakinje Hrvatske!!!

Na desetu obljetnicu rada, ŽAVK Mladost je osvojio i treći trofej u ovoj sezoni. Nakon pobjede u Kupu Hrvatske, osvajanja Regionalne lige, djevojke su večeras u Splitu podigle pehar za osvojeno Prvenstvo Hrvatske.
Golove za Žabice postigle su: Bukić 4, Skelin i Brnetić po 3, Balić 2, te Gegić i Lordan po 1. Golmanica Nataša Šerkinić ubilježila je impresivnih 16 obrana.
Završivši sezonu bez itijednog poraza u svim natjecanjima, Žabice su osim klupske riznice obogatile i trofejnu riznicu Hrvatskih akademskih športskih klubova Mladosti koji ove godine slavi 115. obljetnicu postojanja.
Upravi, trenericama i svim igračicama ŽAVK Mladost iskrene čestitke od m(uškog) HAVK Mladost. Bravo cure!!!
Finale_PH_1
Finale_PH_3