Posjeti HAVK Mladost web-shop

Zagreb dočekao svjetske prvake

event 02.08.2017.

Glavni grad Republike Hrvatske dočekao je naše svjetske prvake, kao što i priliči, na svom glavnom trgu. Brojni Zagrepčani iskoristili su priliku zapljeskati najboljim vaterpolistima na svijetu i tako ih nagraditi za veliki uspjeh kojeg su ostvarili. Vidno umorni, ali sjajno raspoloženi, hrvatski reprezentativci, izbornik i članovi stožera s uzdignutim rukama izlazili su, na za […]

Glavni grad Republike Hrvatske dočekao je naše svjetske prvake, kao što i priliči, na svom glavnom trgu. Brojni Zagrepčani iskoristili su priliku zapljeskati najboljim vaterpolistima na svijetu i tako ih nagraditi za veliki uspjeh kojeg su ostvarili.

Vidno umorni, ali sjajno raspoloženi, hrvatski reprezentativci, izbornik i članovi stožera s uzdignutim rukama izlazili su, na za njih pripremljenu, pozornicu, glasno najavljivani od našeg mladostaša Dude Šimenca. Dočekao ih je veliki pljesak i skandiranje navijača, bivših vaterpolista i građana Zagreba koji vole sport i slave uspjehe naših sportaša.
Posljednji od igrača, kao šlag na tortu, na pozornicu se popeo naš vratar Ivan Marcelić – Marca, koji se s ovom zlatnom medaljom pridružio brojnim legendama Mladosti – osvajačima zlata na velikim natjecanjima. Marca je nastupom u Budimpešti, posebice u četvrfinalu protiv Italije, nastavio niz sjajnih vratara koji su branili u reprezentaciji Hrvatske i u kapici Mladosti.
Iskrene čestitke njemu, ali i svim ostalim reprezentativcima, izborniku i ostatku tima na velikom uspjehu našeg sporta.